wpsimpel helpt je het maximale uit jouw WordPress website te halen!

wpsimpel is een website voor en door mensen die werken met WordPress. Of je nou net met je eigen bedrijf bent gestart en zelf je website wilt bouwen, de website voor je werkgever moet bijhouden, of die doorgewinterde programmeur bent die opzoek is naar code snippets.

Justin Picard

Het idee van wpsimpel is ontstaan nadat ik behoefte had aan een centrale plek waar ik snel oplossingen, tutorials en codevoorbeelden kon vinden voor het bouwen van WordPress thema’s en plugins voor mijn eigen klanten. Dit zou me uiteindelijk veel zoekwerk besparen.

Ik wilde met die opgedane kennis uiteindelijk ook graag wat terug doen voor de WordPress-community, dus was wpsimpel voor mij een logische volgende stap.”

Justin Picard

Justin Picard — Eigenaar en oprichter van wpsimpel

Volop in ontwikkeling

wpsimpel is continu in ontwikkeling en er komen regelmatig nieuwe artikelen bij. In 2020 zal wpsimpel worden uitgebreid met meer artikelen en functionaliteiten die het bezoeken van deze website nóg makkelijker en beter moeten maken.

Feedback

Heb je feedback over wpsimpel? Laat het ons dan weten en vul het contactformulier in.

Dondr • Web & Design

wpsimpel is een website die wordt beheer door Justin Picard, partner en designer van internetbureau Dondr uit Middelburg (Zeeland). Dondr bouwt al ruim 15 jaar maatwerk websites, webshops, plugins en SaaS-oplossingen voor bedrijven en ZZP’ers in het MKB, welzijn en horeca.

Heb je interesse om met Dondr samen te werken aan je nieuwe project? Neem dan even contact op met Justin (mail justin@dondr.nl).

Wil je ons werk zien, check dan onze website, Facebook-pagina en Instagram-account.

Dondr • Web & Design
Dondr • Web & Design